İçeriğe geç

Sepet

Sepetiniz boş

Makale: Çanta ve Kişilik İlişkisi

Çanta ve Kişilik İlişkisi

Çanta kadınlar için niye önemli? Tarihin ilk çağlarından beridir, kadınlar her zaman çantalara ilgi duydular, cinsiyetlerinin bir simgesi olarak kabul ettiler. Tabir yerindeyse çantandaki eşyaları söyle sana kim olduğunu söyleyeyim gibi deyimlerin kadınlarla çanta ilişkisini baz aldığımızda oldukça yerinde olduğunu söyleyebiliriz. Kadınlar çantalarında hayal edemeyeceğimiz şeyler taşır. Bunların en önde geleni kozmetik ürünleridir. Bunun içinde makyaj, parfüm, oje, hatta daha birçok şey. Kadınların karakterlerini çantalarında taşıdıkları malzemelerle öğrenebilmek mümkün. Çanta işte kadınlar için bu kadar değerli.

Alışverişe giden kadınlar genelde kıyafet, ayakkabı, aksesuar ve en son çanta seçimi yaparlar. Kadınların alışverişte çantayı en sona bırakması, en çok ona vakit ayırması anlamını taşır.

Çanta moda materyali olmak dışında bir aksesuar. Çantayı taşıyan kadının stili, karakteri, çantayla yansımalı ve o kadının bütün eşyalarını taşıyabilmelidir. Mükemmel bir çanta, kadınların görüntüsünü tamamlayan en son unsurdur. Bu yüzden kadınlar için ideal bir çanta bulmak saatler sürebilir. Kadınların alışverişinin uzun sürmesinin en büyük sebebi her şeyin mükemmel olmasını istemeleridir. Her kadının kendi mükemmeliyeti vardır.

Çantalar hayatımızda ilkokul yıllarından başlayıp üniversite, hatta iş hayatında bile en büyük yardımcılarımızdan biridir. Bu yüzden çantaların hem insan hayatında hem de moda dünyasında büyük bir yeri vardır. Kadınlar için de çantadan bekledikleri en önemli unsur günlük hayatta onlara eşlik edebilecek işlevsel ve pratik kullanımlı aynı zamanda beraberken mutlu oldukları onlara enerji veren bir çanta dostluğudur.

Read more

Sürdürülebilirlik Nedir, Neden Önemlidir? Sürdürülebilirlik Örnekleri Nelerdir?
çanta

Sürdürülebilirlik Nedir, Neden Önemlidir? Sürdürülebilirlik Örnekleri Nelerdir?

Sürdürülebilirlik kavramı ilk kez 20. yüzyılın başında ortaya çıkmıştır. Bu kavram, nüfusun artması, ormanlık alanların azalması ve artan gıda ihtiyacı ile birlikte dünyadaki kaynakların doğru ve v...

Daha fazlasını oku
Çanta renginin ayakkabı veya diğer aksesuarlarla uyumlu olması neden önemlidir?
çanta

Çanta renginin ayakkabı veya diğer aksesuarlarla uyumlu olması neden önemlidir?

Çanta renginin ayakkabı veya diğer aksesuarlarla uyumlu olması, genel bir stil ve görünüm açısından önemli olabilir çünkü uyumlu renkler, daha sofistike ve dengeli bir görünüm sağlayabilir. İşte bu...

Daha fazlasını oku